Showcase: Linkedin 9 a day

LiInkedin
Linkedin groei met 9 minuten per dag

Eerlijk. Hoeveel tijd per dag besteed jij aan social media ten behoeve van je eigen bedrijf? LinkedIn vindt dat het geen uren zou hoeven duren om je Linked-in profiel te optimaliseren. Sterker nog: uit onderzoek van LinkedIn zelf blijkt dat je met maar 9 minuten per dag je online merk en kennis al versterkt.

De 9 a day van experts

Met die kennis op zak vroeg LinkedIn een aantal experts te vertellen wat zij zouden veranderen aan hun LinkedIn profiel als ze 9 minuten te besteden hadden. Deze interviews vind je op de website 9 a Day. Zo vertelt Norm Johnston van media communicatie bureau Mindshare hoe het belangrijk is om op de hoogte blijven van het nieuws, maar meer nog: om er een mening over te hebben. Neem de tijd om over de implicaties na te denken.

Jouw 9 a day

Om je te helpen deze, en andere tips, in de praktijk te brengen heeft LinkedIn nu ook een tool gebouwd. Via 9 a Day kun je een kalender aanmaken en daarin dagelijkse activiteiten plannen die LinkedIn je aanraadt om te doen, zoals: een vraag stellen en beantwoorden in een groepsdicussie of je potentiƫle klanten onderzoek via de LinkedIn app. Deze kalender kun je exporteren naar je Outlook of iCal agenda.

Hoe zou jij je 9 a day op LinkedIn doorbrengen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.