Een weekend naar de Internet Marketing Summit

puzzel
?De internet marketing puzzel ontrafeld?
photo credit: greyweed via photopin cc

Vandaag heb ik me na een paar seconden bedenktijd ingeschreven voor de Internet Marketing Summit op 25 en 26 mei (affiliatelink). Internetondernemer Eelco de Boer houdt zich al meer dan 10 jaar bezig met internet verkoop en marketing en ik moet zeggen: zijn verhaal is erg inspirerend.

Alleen al om eens met hem, en andere internet ondernemers, van gedachten te wisselen is de moeite waard een weekend vrij te maken. Maar Eelco gaat tijdens de Internet Marketing Summit de aanwezigen ook nog eens vertellen over welke effectieve strategiƫn hij toepast op zijn sites.

Er is nog zoveel te leren op internet marketing gebied! En als ik Eelco beloof dat ik 10 % ga toepassen van wat hij me vertelt, mag ik komen (*wink*). Ok, beloofd! En dan kan ik hem meteen vragen hoe hij nou bij Richard Branson op Necker Island terechtkwam.

Laat me weten als je ook naar de Internet Marketing Summit gaat!

Lees ook: kispi.nl – Je bedrijf 37 keer beter maken (in 1 jaar)

Liever lezen dan luisteren? Bestellen bij bol.com

Ondertussen lonkt Eelco’s boek Winst.nl al een tijdje in de kast. Ik heb het zelf nog niet helemaal uit, maar volgens de reviews is het een must have voor iedereen met een online business. Als je (nu) liever leest dan praat en luistert, is Winst.nl wellicht iets voor jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.