Content Marketing

 • Doelstellingen formuleren: wat is jouw grootste uitdaging?
  Vaak zal dat draaien om meer kopende bezoekers. Een heldere en meetbare doelstelling is de eerste stap om een website te verbeteren.
 • Het verhaal van jouw bedrijf omschrijven: de unique selling point van jouw bedrijf op papier.
  We behandelen vragen als wie ben je, wat doe je, waarom doe je dat, wat je uniek maakt en wat wil je bereiken. Perfect als basis voor je content marketing of om te gebruiken voor de “over ons”-pagina.
  Lees verder – Jouw unieke verhaal in pakkende woorden
 • De klanten van jouw bedrijf omschrijven: een gezicht voor jouw ideale klant.
  We helpen je met het maken van persona’s en/of schrijven voor jou een persona zodat je fictieve ideale klant gaat leven.
  Lees verder – Een gezicht voor jouw ideale klant
 • Webteksten maken: teksten schrijven en ondersteuning voor video en beeld.
  Deel je kennis in inspireer je (potentiële) klanten zodat zij jou de opdracht gunnen.
  Lees verder – Waardevolle informatie op jouw werkgebied
 • Meer bezoekers naar je website: meer bezoekers naar je website via zoekmachine optimalisatie (SEO), verwijzingen, betaalde advertenties en social media.
  Wij helpen met het maken van een plan en stapsgewijze verbetering van de resultaten.
  Lees verder – Meer mensen naar je website
 • Resultaten analyseren en rapportage: inzicht in je sterke en zwakke punten.
  Meten is immers weten en dat begint met duidelijke en meetbare doelen. We kunnen een eenmalige rapportage maken, een maandelijkse update doen via een dashboard of training geven. Lees verder – Meten is weten – vind laaghangend fruit

Neem contact met ons op voor meer informatie, een vrijblijvend kennismakingsgesprek of een offerte.

Hoe kunnen wij je helpen met Content Marketing

Wij helpen MKB ondernemers meer klanten uit hun website te halen met content marketing. We laten bedrijven zien hoe ze informatie kunnen inzetten om klanten aan zich te binden. Door problemen van de klant op te lossen met relevante informatie, ontstaan verbinding, loyaliteit en uiteindelijk: meer conversies.

Wij zien content marketing als een vorm van marketing waarbij je met relevante informatie de dialoog aangaat met klanten en prospects. Je biedt hen oplossingen voor hun problemen met nieuwsberichten, white papers, e-books, handleidingen, case studies, video’s etc.

De focus bij content marketing ligt niet op agressief verkopen, maar op waarde bieden en een relatie aangaan. In persoonlijk contact kunnen de meeste MKB’ers dat al ontzettend goed. Wij helpen jou als MKB’er die kracht naar je website te brengen.

‘Content marketing’ klinkt als een hippe marketing term. Toch is deze vorm van marketing niet nieuw. Zo geeft tractor- en landbouwmachinefabrikant John Deere al sinds 1895 een eigen magazine uit, The Furrow, met daarin tips en best practices voor boeren. Jouw website kan dat ook zijn voor jouw klanten!

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Wat is jullie uitdaging binnen jullie online marketing en hoe kunnen wij jullie daarbij helpen? We starten meestal met een vrijblijvend kennismakingsgesprek: via de telefoon of we spreken in persoon af. Dan kunnen we rustig bespreken of en hoe we jullie kunnen helpen.

NEEM CONTACT OP